0

aku malas je \m/(^o^)\m/

blogberulat.tu.pun.nak.kecoh...
~aku malas je...

entri kau dari mula bukak smpai habis asyik nak marah orang,best sgt lah tu
~aku malas je...

setiap rabu mesti ade wordless wednesday
~aku malas je...

setiap blog mesti ade entri tak puas hati kau dgn widget blog org lain
~aku malas je...

kesimpulan : kau tak payah lah nak MENCAriPUBlisiti dengan bende yang bukan2...aku takdemood nak bace


0

haku taknak cakap blog haku berabuk boleh?







besenye,orang dah lame tak update mesti kate~uhh,berhabuk,bersawang,berbawang-bawang blog aku nie.err...terase?jangan...alasan?aku.pekse.studi.malas.update.bukak.fb.boleh.takdak.cite.nak.tulis. ok?

aku berkorban rini tak g skolah nak update tok korang tahu?tipu.tipu.tipu.aku tak g skolah sbb ade ceramah pengurusan jenazah.aku...,aku....,aku....,sebenanye bukan malas...,tapi....,ustazah kate aku kene jadik jenazah! hoho...tak rela~tak rela~ [alasan tu alasan]

perasan tak aku TERtekan banyak tanda tanye

kesimpulan : aku dah terime surat amaran pertame tau~nampak sgt budak nakal~nakal keh?
Back to Top