2

ITS ART GIVE AWAYYYYY TIME

100 FOLLOWERS
 Llama Emoji-07 (Hopeless or Scared) [V1] Llama Emoji-07 (Hopeless or Scared) [V1] Llama Emoji-07 (Hopeless or Scared) [V1]

100 FOLLOWERSSSSS
Llama Emoji-66 (Orly) [V3] Llama Emoji-66 (Orly) [V3] Llama Emoji-66 (Orly) [V3] Llama Emoji-66 (Orly) [V3] 


100 FOLLOWERSSSSSSSSSS
Squidward Sexy (Dance) Squidward Sexy (Dance) Squidward Sexy (Dance) Squidward Sexy (Dance) Squidward Sexy (Dance) Squidward Sexy (Dance) Squidward Sexy (Dance)



Thank you guys for follow my blur, zero, nothing, disgusting,
yucky, useless, only full with illness blog
Llama Emoji-10 (Shy) [V1]Llama Emoji-10 (Shy) [V1]Llama Emoji-10 (Shy) [V1]
Thank you so much guys
Thank you
I really appreciate it
Llama Emoji-65 (Blood Tears...) [V3] Llama Emoji-65 (Blood Tears...) [V3] Llama Emoji-65 (Blood Tears...) [V3] 

And because of that, I want to make an art for my followers
and its FREE
IT FREE ART GUYS
WHO HATE FREE ART ANYWAYYY
Llama Emoji-39 (Eager) [V2] Llama Emoji-39 (Eager) [V2] Llama Emoji-39 (Eager) [V2] 

I'm thinking I want to make a portrait vector for my lovely followers
and you can see an example of my art on my Facebook page
Afiffrds
but I only do for head
ONLY FOR HEAD
I'm sorry I can only do for head
Llama Emoji-76 (Facepalm) [V4]Llama Emoji-76 (Facepalm) [V4]Llama Emoji-76 (Facepalm) [V4]



You need to copy all this and paste on your post :-


http://ai-fif-firdaus.blogspot.my/2015/11/its-art-give-awayyyyy-time.html

a) Write on your blog about this post include link to my blog and my Facebook page
b) Like my Facebook page Afiffrds and follow my blog
c) Leave your Facebook name in comment section on this post
d) Please wait until the close date

Llama Emoji-39 (Eager) [V2] Llama Emoji-39 (Eager) [V2] Llama Emoji-39 (Eager) [V2] 


I will check your blog and my Facebook page just to make sure
then I will choose three followers use
"Lucky number" method
After you comment your Facebook name in comment section on this post
I will give you guys a number then I will write it on paper
and put it in a bowl and choose three lucky number
I'm sorry I think I only can do for three followers only
 Llama Emoji-56 (Hiding) [V3] Llama Emoji-56 (Hiding) [V3] Llama Emoji-56 (Hiding) [V3]

I hope everyone join it
Its end on 10th December so you have a lot of time
And thank you again guys
I love you
Llama Emoji-05 (Flower Sparkles) [V1]Llama Emoji-05 (Flower Sparkles) [V1]Llama Emoji-05 (Flower Sparkles) [V1]

jom join ramai-ramai!! the more the merrier, gituu
3

Segmen December Award & School Holiday Contest

Hi Guys! Segmen Monthly Award by Izzat Azhar datang lagi, tapi kali ni ada sedikit kelainan. Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join!!


Segmen December Award ni agak berbeza dengan previous monthly award which is November Award sebabnya, kali ni Segmen ini besertakan dengan Contest dan bila sebut contest mesti ada hadiah kan dan hadiah hadiah yang ditawarkan oleh para para sponsor boleh dikatakan agak lumayan.


Haaa kan. Banyak jugak Hadiah yang ditawarkan kan? So apa lagi. Jom join bantu member sama member. Sambil tu boleh cuba cuba nasib kan. Mana tahu kut kut melekat satu hadiah tu. Untung! So yeah, Goodluck!

4

Bercakap Mengenai Nasib

wahh banyak GA sekarang ni sementelah cuti sekolah kan.hemph.betul idak penggunaan sementelah tu.huii,maaf..maaf..

okay sekarang.part sedihnya.aku tak pernah menang satu GA pun.hahahahhahhahahahahaha.

lagi haru.pakai random je pun.mari sama-sama kita meratapinya.T_T

jadi apakah point penulis ini?uhuuu..

tadi aku nampak ada orang nak bagi komik free.tapi pemilihan dia bukan secara random.so peluang untuk aku dapat tu mungkin 1% je.lulz.so aku mengalah.jadi dengan baik hatinya aku mengalah. *menangis bawah bantal.kalau korang dapat.jangan lupa snap sesikit.hahaha.

***boleh join dekat sini


6

Mini Giveaway by Myra & Ina

Hai assalamualaikum, 


klik banner

Syarat Penyertaan

1. Follow blog  Ina.
2. Wajib follow Instagram (jika ada) @flowery.dot
3. Like fanpage 


Senarai Hadiah

Sweatshirt 2x di Flowery.dot



 Shawl Hanis Zalikha 2x

Crispy choco jar 2x

Necklace 2x di flowery.dot


Pemilihan Pemenang

Blog;
Top Refferal & Random

Instagram; 
1. Like paling banyak
2. Tag paling banyak
3. Random

* Jika peserta melebihi 100 orang, hadiah akan ditambah

6

5 benda baik yang tak boleh diterima

[perhatian:entri ini cuma pendapat tuan blognya sendiri semata-mata-no hard feeling XD]


  1. kahwin awal.semua orang ada life goal masing-masing.tapi bebudak sebaya aku yang dah merancang kahwin ni-totally absurd.nak kata matang ke acane
  2. dilayan kejam tapi still buat baik.sinetron?ya.terima kasih buat aku rasa bersalah ya amat.
  3. rajin jumpa lecturer tapi ajak aku.nak tolak niat dah baik dah tu
  4. terlalu positive thinking."takpe.aku okay."
  5. dapat kawan yang selalu belanja makan.
apa kata korang? -_-
2

[Spoiler Alert] Polis Evo

aku je ke yang perasan storyline polis evo ni macam bad boys? haha.lagi lagi part arwah Harun Salim Bachik marah zizan dan shaheizy sam.












Back to Top