0

Adventure Time


watak-watak utama.
sebenarnya fiona,cake,prince gumball,marshall lee,
and ice queen tu cuma ada dalam episod Fiona and Cake
Finn
Jake
             Bmo . permainan video yang finn dan jake selalu main          
Princess Bubblegum . puteri kerajaan gula-gula
          Princess Flame . teman wanita finn . puteri kerajaan api         
marceline . ratu pontianak
ladu unicorn . teman wanita jake . korean .
Ice King . 
musuh utama finn dan jake .
 jahat sebab selalu curi puteri paksa kahwin dengan dia . 
Princesses

banyak lagi watak-watak dalam cerita ni.kalau nak tunjuk gambar semua sekali maka penatlah saya..^_^

lagu my food is dead ni lawak.kalau dalam tv dia dalam b.melayu lagi sedih..T_T

cerita kartun ni best sebenarnya.masa aku cari gambar atau video pasal cerita ni mesti ada episod yang tak ditayangkan di malaysia.diorang pun ada komik sendiri.and juga tak dijual di malaysia.tak pasti tapi sesetengah gambar cerita macam marceline dan puteri bubblegum ni yaa..couple.mungkin ketaksuban peminat kedua-dua watak ni.dan peminat mereka kemungkinan besar lesbian.hmm,patutlah episod tu tak ditayangkan.atau pun memang peminat sengaja reka.ada juga yang cerita pasal ice king tu ayah marceline sebenarnya.well,aku tak tengok episod tu.tak tau betul ke tak.

memandangkan watak lady unicorn tu cakap dalam bahasa korea,aku syak mesti kartun ni dari korea.so,banyak gambar finn dan watak-watak yang lain dalam version comel macam anime.banyak jugak patung,dress lengkap dengan kasut dan alat make up untuk peminat nampak seperti watak dalam kartun ni ataupun warna yang sama dengan mereka.

jelas sekarang?jangan pertikaikannya.

this is the anime version
ice queen,prince gumball,marshall lee,fiona,cake,prince flame
list of princess
princess flame
marcelline,princess bubblegum,primcess flame
fin and fiona

gumball,bubblegum
marcelline,flame,fin,bubblegum
gunther,ice king,marcelline,finn,princess flame,jake
princesses

Back to Top