0

Library Awam

petang.

jangan harapkan aku goyang kaki di beranda sambil menikmati bayu laut senjakala sambil makan pisang goreng cheese cicah kopi.

aku terkurung dalam bilik.menghadap air-cond.yg bahasa melayunya selalu menjadi sebab kecelaruan murid di kala exam.dan sejuk.dan gelap juga.

tapi takpe.aku tak peduli.janji kau mampu campak aku dalam book store.maka aku akan sesat selama seminggu.bukan lebih.

dan tika itu.jangan cari aku.

catatan matlufi.aku beli masa kakak tu baru letak atas rak..panas..

antara isi kandungnya

MURTAD-buku fixi yg mampu menjegilkan mata ayahanda

alamak.harganya terkopek.alah tak mahal.bak kata an ne hamid bros,20 rengget kurang spuloh sen.

buku ilmiah paling murah.antara termurah dari semua buku aku pernah beli.rm15.00.tunai

bacalah kalau anda pandai mengawal emosi.lulz

buku hitam press.

jangan sentap lama lama.

tak berminat dengan fiction? ni buku pompuan pompuan baca.

tapi..beliau terlalu kelakor sehingga beta termimpi mimpi bertemu beliau.

oh benar.ini front page.dont judge book by its cover.

cerita paling fiksyen pernah kubaca.tak terjangkau imaginasi.

takmo novel melayu?nah..new york best seller

cerita ni best tapi bagi aku biasa je.haha

kitab saduran.paling aku minat.sedih yang amat.

menceritakan kisah di zaman peperangan dan persahabatan antara 2 org budak afgan sampai ke besar.

novel romance english terbaik pernah ku baca.


bukan selalu nak baca buku genre camni.ku beli secara pukal dengan library sekolah

maka dengan ini aku kongsikan koleksi terbaik musim nelayan tak dapat turun ke laut.untuk santapan rohani kalian.mana apa?beli sendiri.lulz

Back to Top